Актив директора средњих школа регије Бања Лука изабрао новог предсједника
  • 00 387 50 220 920
  • kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba

Актив директора средњих школа регије Бања Лука изабрао новог предсједника

Састанак Актива директора средњих школа регије Бања Лука одржан је данас у Мркоњић Граду у Визитор центру „Пецка“. На састанку Актива дискутовало се о стању школа почетком школске 2017/2018. године, о Закону о средњем образовању.

Предсједница Актива Кристина Мрђа констатовала је да је стање у свим средњим школама ове регије добро, да се наставни процес одвија несметано.

Такође, расправљано је о доношењу  новог Закону о средњем образовању, који  ускоро треба да се нађе на дневном реду Народне скупштине. 

На дневном реду је био и избор  новог предсједника  Актива.  Досадашња предсједница  Актива била  је Кристина Мрђа, а на данашњем састанку једногласно је  изабран Љубан Бајић, директор Грађевинске школе у Бања Луци.

Домаћин данашњег састанка Актива  директора средњих школа регије Бања Лука биле су Гимназија и Машинска школа Мркоњић Град. Овом Активу припадају средње школе Бања Луке,  Котор Вароша, Кнежева, Челинца, Мркоњић Града, Шипово и Рибника. Састанку су присуствовали и директор Републичког педагошког завода Републике Српске Предраг Дамјановић и представиници општине Мркоњић Град.

 

  • 13.9.2017. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD