Начелник пожелио ученицима успјешну школску годину

Поводом почетка школске године, начелник општине Зоран Тегелтија, на свечаном пријему уприличеном у позоришној сали Дома културе, свим првачићима честитао је полазак у школу пожеливши им добар успјех и радосне школске дане.

Првачиће је испред Станице јавне безбиједности  Мркоњић Град поздравио и командир Горан Рољић који је упутио апел свим учесницима у саобраћају да обрате пажњу на ученике, посебно на првачиће. 

Првачићи су уживали у пјесмама градског хора “Мали принц” и представи “Краљевски фестивал” Градског позоришта Мркоњић Град.

За 149 првачића општина је обезбиједила и поклон пакетиће у којима се налазе: прслуче,  школски споменар – моји ђачки дани, распоред часова и честитка начелника општине.

Прије почетка школске године припремљен је промотивни материјал о безбједности у саобраћају, а на најпрометнијим саобраћајницама у граду постављени су транспаренти како би се скренула пажња возачима да је почела школска година.

У школској 2010/11. години, на подручју општине Мркоњић Граду четири основне школе у први разред уписано је 149 ученика.

  • 6.9.2010. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD