Отворен Delta Maxi

Министар рада и борачко-инвалодске заштите Раде Ристовић и начелник општине Мркоњић Град Зоран Тегелтија јуче су свечано отворили први MAXI супермаркет у улици Симе Шолаје. Ријеч је о супермаркету који се налази у самом центру града, а простире се на површини од 450 квадратних метара. У свом саставу има Maxi пијацу, пекару, одјељење технике, а његову понуду чини око 7000 производа најпознатијих домаћих и иностраних произвођача.

''Задовољство ми је да као министар рада промовишем један иовакав пројекат, прије свега мислећи на домаће производе који су заступљени у овом објекту. Желимо да подржимо овакве и  сличне пројекте који ће доћи у РС. Желим вам срдачно задовољство о отварање овог објекта''  поручио је Ристовић приликом пресијецања врпце.

И начелник општине пожелио је компанији Delta Maxi успјешно пословање у Мркоњић Граду.

''Компанији Delta Maxi желим пуно успјеха у раду и захваљујем се што су изабрали ову општину и што су запослили наше људе, желим да имају много купаца'', рекао је Тегелтија.

Директор компаније Delta Maxi из Бањалуке Милан Борота рекао је да је у опремање супермаркета уложено 300.000КМ, а посао су добила 22 радника. ''Наш приоритет којим се руководимо је задовољан потрошач који ће нас препознати као трговину познату по квалитетној услузи, најповољнијим цијенама производа и широком асортиману. Вјерујемо да ћемо врло брзо задобити повјерење житеља овог града и да ће они постати наши вјерни потрошачи. Истакао бих да  Delta Maxi посебно посвећује пажњу изградњи добрих и пријатељских односа са локалном заједницом, и посебно се захваљујем челницима општине који су нам изашли у сусрет препознавши значај наше инвестиције'', рекао је директор Милан Борота.

Треба истаћи да је компанија Delta Maxi данас даровала 3000 КМ Дјечијем вртићу ''Миља Ђукановић'', а купцима су приређена велика снижења, као и бројни поклони.                                                                    

  • 2.10.2010. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD