Други Pecka Оutdoor Фестивал 1. и 2. јуна

Други Pecka Оutdoor Фестивал у организацији Удружења за подршку одрживом развоју, Greenways биће одржан 1. и 2. јуна 2019. у селу Пецка, надомак Мркоњић Града, речено је данас на прес конференцији која је одржана у Музеју савремене умјетности Републике Српске. Конференцији је присуствовла и начелница општине Мркоњић Град Дивна Аничић, која је и финансијски подржала одржавање ове веома значајне манифестације.

 На  прес конференцији  учествовали су још  и  Боро Марић директор Pecka outdoor фестивала,  Ана Лакић из Туристичке организације Републике Српске, Мирослав Тривић и Милена Павловић из „Zepter Passporta“.

Pecka Outdoor фестивал је друштвено одговорни и одрживи туристички производ који, популаризирајући прекрасну Пецку, промовише активан и здрав живот, бициклизам, пјешачење и природне љепоте, те оснажује локалну економију и подстиче развој комплетне регије. Фестивал ће посјетиоцима пружити изузетну прилику за истраживање, дружење, забаву и авантуру на отвореном, као и могућност да уживају у јединственој понуди спортских и авантуристичких клубова из окружења. Љубитељима брдског бициклизма фестивал ће пружити шансу да два дана на бициклима истражују питома рурална подручја возећи се кроз различита села на подручју општина Мркоњић Град и Шипово док ће рафтери имати јединствену прилику да се међу првима спуштају нетакнутим кањонима ријеке Сане све до Рибника.

У спрези са спортским и забавним активностима које фестивал нуди, циљ је поспјешити продају домаћих производа и услуга те промоцију свих учесника и партнера, а активностима намијењеним и одраслима и дјеци, створити атмосферу јединственог догађаја у којем ужива цијела породица.

 

Организатори подсјећају да је први Pecka outdoor Фестивал, који је одржан у мају прошле године, окупио више од хиљаду учесника свих генерација и тиме премашио сва очекивања. У незаборавном природном амбијенту Пецке, све активности изведене су успјешно и испраћене задовољством свих посјетилаца.

  • 27.5.2019. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD