Хуманитарна акција за прикупљање помоћи за лијечење Јелене Сладојевић

Нашој суграђанки Јелени Сладојевић (30) потребна је помоћ добрих људи како би побиједила болест с којом се бори већ три године.

Њој је тада, дијагностификован Ходгкинов лимфом IIIА –релапс, те је подвргнута хемотерапијама у Бањалуци, али је њено здравствено стање и даље тешко, па планира да лијечење настави у једној приватној клиници у Новом Саду.

Трошкове лијечења до сада је успијевала да финансира сама са породицом и није тражила ничију помоћ. Међутим, даље лијечење планира да настави на једној приватној клиници гдје тренутно постоји најсавременији метод лијечења, који се плаћа.

Тренутно се не зна колико ће укупно стредстава бити потребно, али према информацијама које је добила од љекара из Новог сада, за почетак би јој биле укључене три до четири терапије, од којих свака кошта око 6.000 евра.

Позивамо све хумане људе да подрже Јелену у њеној борби са овом тешком болешћу, а своје донације можете уплатити на рачун Јелене Сладојевић код

НЛБ Банке а.д. Бања Лука, број 562-099-81559655-52,

а за уплате из иностарнства потребно је назначити IBAN BA395620998155966037, SWIFT: RAZBBA22.

У ову хуману акцију укључило се и Градско позориште Мркоњић Град, које ће одиграти представу ''Класни непријатељ'', у уторак 12.11.2019. године у кино сали општине са почетком у 19.30 часова. Цијена улазнице је 3 КМ, а сав приход  од улазница биће уручен Jелени.

Још једном позивамо све наше суграђане и људе добре воље да учествују о овој хуманој акцији, те помогну младој мајци Јелени Сладојевић.

 

 

 

  • 8.11.2019. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD