Почела хуманитарна акција “С љубављу храбрим срцима”

Кампања за хуманитарну акцију “С љубављу храбрим срцима” почела је 01. децембра, а донаторско вече под високим покровитељством предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић биће одржано 22. децембра у Културном центру Бански двор у Бањалуци.

Од 01. до 31. децембра биће активан “М:телов” хуманитарни број 1411. Грађани ће позивом на овај број подржати акцију са једном КМ, док ће током донаторске вечери бити у прилици да разговарају са неким од познатих личности које подржавају акцију.

Средства прикупљена у десетој по реду хуманитарној акцији “С љубављу храбрим срцима” биће искориштена за изградњу дневних центара за дјецу са сметњама у развоју у Бањалуци и Требињу.

За уплате донација физичких и правних лица Министарство финансија Републике Српске отворило је рачун посебних намјена “С љубављу храбрим срцима” број 571-010-00002700-15 код Комерцијалне банке Бањалука.

Партнери предсједника Републике и у овогодишњој хуманитарној акцији су млади умјетници из различитих дијелова Републике Српске, који ће својим умјетничким перформансом покушати да заједничким снагама обезбиједе помоћ за своје другаре.

Доматорско вече биће одржано 22. децембра у 17.00 часова у Културном центру Бански двор у Бањалуци.

  • 5.12.2019. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD