ОТВОРЕНО НОВО ПОДРУЧНО ОДЈЕЉЕЊЕ ДЈЕЧИЈЕГ ВРТИЋА МИЉА ЂУКАНОВИЋ

ОТВОРЕНО НОВО ПОДРУЧНО ОДЈЕЉЕЊЕ ДЈЕЧИЈЕГ ВРТИЋА МИЉА ЂУКАНОВИЋ

 

 

Предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија данас је у насељу Подоругла у Мркоњић Граду свечaно отворио подручно одјељење Дјечијег вртића "Миља Ђукановић", за који је простор и опрему обезбиједио привредник Младен Милановић.

Тегелтија је рекао новинарима да се отварањем овог објекта отворила претпоставка да све веће групе буду попуњене, односно да нема више дјеце која чекају да буду уписана у вртић.

Он је истакао да се труде да обезбиједе довољно простора за сву дјецу која имају потребу да буду у вртићу и да је захвалан који су радили и омогућили да се отвори вртић и ријеши проблем чекања.

"Остаје још да проширимо један мали дио у централном вртићу у граду и да обезбиједимо додатне услове за смјештај јасличке групе. Колико год буде требало простора за школе, вртиће, градићемо и нећемо оставити било које дијете ван ове наше предшколске установе", рекао је Тегелтија са којим је Милановићем отворио вртић.

Начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић захвалио је у своје и у име родитеља донатору који је потрудио да изгради репрезентативан објекат и изразио наду да ће и у будућности бити још сличних пројеката.

Директор вртића Александра Рољић појаснила је да је капацитет вртића за 54 дјеце и да ће бити запослено шест нових радника.

"Срећна сам јер смо дјеци пружили прилику да се социјализују, друже, играју и да родитељима ријешимо проблем. Захваљујем се донатору, општини и свима који су помогли", истакла је Рољићева.

  • 5.9.2022. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD