СЊЕЖАНА ПИСАРИЋ НАЈБОЉИ СПОРТИСТА ОПШТИНЕ У ПРОШЛОЈ ГОДИНИ

СЊЕЖАНА ПИСАРИЋ НАЈБОЉИ СПОРТИСТА ОПШТИНЕ У ПРОШЛОЈ ГОДИНИ

За најбољег спортисту општине Мркоњић Град у 2022. години проглашена је атлетичарка Сњежана Писарић, члан Атлетског клуба "Маратон" из Брчког.

Друго мјесто припало је фудбалеру "Слободе" Илији Даниловићу, док су на трећем мјесту одбојкашица Женског одбојкашког клуба "Балкана-МП" Леа Самарџија и кошаркаш клуба "Младост" Ђорђе Алексић.

Писарићева, која је једна од најбољих маратонки у Републици Српској и БиХ, рекла је новинарима након вечерашњег проглашења најбољег спортисте, да јој је ова награда најважнија и најдража.

"У другим срединама људи виде само спортске резултате и постигнућа, а само овдје виде мој труд и рад и знају цијену по којој се долази до тих резултата", додала је Писарићева.

Она је захвалила општини и жирију за добијену награду али и свом колективу и породици који јој дају подршку и имају разумијевања.

Начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић истиче да они воде рачуна о својим спортистима и спортским колективима, те да су за све обезбиједили награде.

Титула најуспјешнијег спортског колектива у прошлој години припала је Фудбалском клубу "Слобода Нова банка".

Најперспективнији млади спортисти су члан Стонотениског клуба "Мимоза" Бобан Солдат, одбојкашица Женског одбојкашког клуба "Балкана-МП" Јелена Коџо, члан Џудо клуба "Атос" Наташа Шкрбић, кошаркаш КК "Младост" Никола Тодоровић и фудбалер Фудбалског клуба "Слобода Нова банка" Александар Гаврић.

Награђена је и као истакнути спортски радник Ружица Кокеза.

За најбоље спортисте обезбијеђене су дипломе, пехари и новчане награде.

Проглашење најбољег спортисте општине Мркоњић Град је једна у низу манифестација које се организују у оквиру обиљежавања 4. фебруара - Дана оптштине.

 

  • 5.2.2023. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD