Уручене награде побједницима фото конкурса

Начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић  уручио је данас награде побједницима фото конкурса  објављеног од стране ЈУ Културно спортског центра „ Петар Кочић“  „ ИЗБОР НАЈЉЕПШЕ ФОТОГРАФИЈЕ ЗА РАЗГЛЕДНИЦУ МРКОЊИЋ ГРАД“ , гдје је учествовало 26 аутора са 73 фотографије.

На фото конкурс побједила је фотографија „Балкана“  за коју је аутора  Данијел  Копуз, добио новчану награду од 300,00 КМ, друго мјесто и награду од 200,00 КМ освојила је фотографија Маринка Новаковића „ Лисина – зимско јутро“, а са 100,00 КМ награђена је трећепласирана фотографија Николе Чивчије „ Еко зона Зеленковац“.

Специјалну награду публике и 100,00 КМ добио је Душко Павловић за фотографију „Ковач Ђуро“.

Начелник Вођевић је рекао да је стручни жири изабрао најљепше фотографије које су данас презентоване и награђенима су уручене награде.

„ Ми ћемо се потрудите да  фотографије узмемо у разматрање како би у наредном периоду направили репрензативну слику која би могла да представља разгледницу нашег град и која би била препознатљива и у регији“, навео је Вођевић.

„Захваљујем се свим овогодишњим учесници,као и члановим комисије који су учествовали у фото конкурсу за Избор најљепше фотографије за разгледницу Мркоњић Град“ додао  је овом приликом начелник Вођевић.

Данијел Копуз, побједник фото конкурса је рекао да се у слободно вријеме баве фотографисањем и да му је инспирација фотографисања сама природа.

Боро Бошкић, директор ЈУ Културно спортског центра „Петар Кочић“ је рекао да је овај пројекат веома важан, јер општина Мркоњић Град има туристички потенцијал и  Мркоњић Град треба промовисати на све могуће начине.

Организатор фото конкурса је ЈУ Културно спортски центар „Петар Кочић“  а покровитељ општина Мркоњић Град.

Овом приликом начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић је послао прву разгледницу свим запосленим радницима на УКЦ Републике Српске у знак захвалности за све што чине у доба пандемије.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 9.4.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD