00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Obavještenja

04. May, 2024.

PODIJELjENI VASKRŠNjI PAKETI

Povodom Vaskrsa, danas su podijeljeni vaskršnji paketi za 141 porodicu slabijeg materijalnog stanja, u organizaciji Opštine i Centra za socijalni rad.

Načelnik opštine Mrkonjić Grad Dragan Vođević, koji je sa saradnicima učestvovao u podjeli, rekao je da opštinska uprava iz godine u godinu, u saradnji sa Centrom za socijalni rad, povodom velikih pravoslavnih praznika, organizuje podjelu paketa porodicama slabijeg materijalnog stanja, kojima tako želi da poruči da je uz njih.

Vođević je sugrađanima čestitao praznik i poželio da u zdravlju i radosti dočekaju Vaskrs.

Načelniku je za posjetu zahvalio Nebojša Roljić koji je prije par godina teško povrijeđen i trenutno čeka šestu operaciju, za koju se nada da će poraviti njegovo zdravstveno stanje, jer je zadobio višestruke prelome, povredu kičme, karlice, kukova, ruke.

"Prilikom rada u šumi drvo je palo na mene, zadobio sam teške povrede opasne po život. Nakon dugotrajnog liječenja i oporavka, za koji su trebala i velika novčana sredstva, uspio sam da prohodam. Zahvaljujući pomoći Opštine, Centra za socijalni rad i ljudi dobre volje, stao sam na svoje noge", kaže Roljić.

On je dodao da ga čeka još dug put oporavka, ali da će mu to ipak biti olakšano jer je dobio obećanje od načelnika Vođevića da će svi i dalje biti uz njega.

Podjelu vaskršnjih paketa danas je organizovala opština Mrkonjić Grad i Centar za socijalni rad, dok su prije dva dana 40 vaskršnjih paketa podijelili Kolo srpskih sestara "Rođenje Presvete Bogorodice" i Opštinska organizacija Crvenog krsta.

Share: